SCHENKINGEN ZIJN WELKOM

Huisvlijt

Ons museum bezit een groot aantal uniformen, uitrustingstukken, dokumenten en wapens vanaf de Slag bij Waterloo in 1815. Toch stellen wij het nog steeds op prijs, als mensen, bijvoorbeeld nabestaanden van gewezen militairen, bereid zijn ons museum met een schenking te bevoordelen. Het museum wil graag met die mensen in contact komen. Geschikte spullen krijgen een plaats in onze expositieruimtes. Bezoek ons museum en contacteer onze museumconservator.  Meer informatie? Bel ons museum 0343-517588 of de heer Stan Klijnhout 0633745554.

"NL DOET" DOET U OOK MEE?

Op 15 en 16 maart aanstaande vindt "NL DOET" plaats. Wij kunnen nog wel wat handjes gebruiken. Er is in het museum nog heel wat te doen. Er moet geschilderd, gestofzuigd, gelapt en nog heel wat meer gebeuren. Doet u, vrijwilliger of donateur, mee? Het hoeft niet perse twee dagen te zijn. Eén dag mag ook. We kunnen alle hulp gebruiken. Als u mee wilt doen, meld u zich dan aan bij ons bestuurslid Stan Kleinhout, liefst per email (emaill: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

WISSELTOONSTELLING OVER SCHOTSE UNIFORMTRADITIE

De expositie "TARTANS AND BONNETS. SCHOTSE UNIFORMTRADITIE IN KORT BESTEK"  loopt door tot 1 mei 2019.  Vanaf 4 mei starten we in het kader van 75 jaar bevrijding de wisseltentoonstelling "75 JAAR BEVRIJDING".

schotschot2